vrijdag 16 oktober 2020

Verse Pimientos de Padron bij Westlandpeppers

De Pimientos de Padron is een kleine, groene en geurige Spaanse peper. De Spaanse tapas peper is niet pittig en wordt in Spanje gegeten als tussendoortje of als bijgerecht bij het diner. De peper wordt vaak gegrild met olijfolie en zout, maar kan ook gevuld worden met de lekkerste ingredienten. Hieronder een recept voor gevulde Pimientos de Padron met geitenkaas en honing! 

Klik hier om de Pimientos de Padron pepers te bestellen op onze webshop! Tijdelijk: van €7,00 nu voor €4,00 per kilo!Recept gevulde Pimientos de Padron met geitenkaas en honing 


Ingredienten:
- 16 Pimientos de Padron pepers
- 1 el honing
- 150g geitenkaas
- 30g pijnboompitten
- olijfolie 
- peper en zout

Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de pimientos en verwijder de zaden. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat.

Roer de geitenkaas los. Rist de blaadjes van de citroentijm. Meng de honing en de blaadjes citroentijm onder de geitenkaas. Kruid met peper en zout.

Vul de pimientos met de geitenkaas, bestrooi met de pijnboompitten en bedruppel met olijfolie. Gaar ze 5 tot 8 minuten in de oven. Werk af met extra citroentijm en serveer meteen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten