zondag 10 februari 2013

Snackpaprika’s met garnalen

Snackpaprika’s met garnalen

Snijd de kapjes met steeltjes van de snackpaprika’s van westlandpeppers en houd ze apart.Verwijder nu de zaadlijsten van de snackpaprika’s, en blancheer de paprika’s kort in kokend water, spoel nu de snackpaprika’s af met koud water en laat ze uitlekken op een schone theedoek.Scheur als je verse basilicum heb deze in stukjes,anders gebruik je de gedroogde variant. Meng de garnalen en de geitenkaas door elkaar en breng het op smaak met wat zout en peper.Vul de snackpaprika’s met het mengsel van garnalen en kaas, verdeel het basilicum erover en zet als finishing touch de kapjes er weer op.

nodig
8 snackpaprika’s
1 takje verse basilicum of gedroogde basilicum
100 gram garnalen
50 gram zachte jonge geitenkaas
Zout en peper toevoegen naar smaak

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen