maandag 30 april 2012

Paksoi met gehakt en rode peper

Paksoi met gehakt en rode peper

Breng een pan met water aan de kook en snijd het paksoi blad van de stelen. Snijd de stelen in reepjes.Blancheer het blad in het kokend hete water.Hierna kruid je het gehakt met de sojasaus en de kleine met een schaar geknipte stukjes rode peper en 2 fijn gesneden teentjes knoflook. Verdeel het gemengde gehakt over het paksoi blad, rol ze netjes op en steek ze vast met een prikker. Leg ze in een oven schaal, en daarna zo'n 10 a 12 minuten in een stoom oven als je deze niet heb kun je ze ook stomen in een mand boven een pan met kokend water.Lekker met wat gewokte Chinese groente en stukjes ananas.

1  paksoi
400 g rundergehakt
2 el sojasaus
1 rode peper
2 teentjes knoflook

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen