
4 hele Ancho /Poblano paprika's
1 pond gehakt
1/2 ui, in blokjes
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 blikje tomatenpuree
1 fijn gesneden groene peper
1 teen fijn gesneden knoflook
zout en peper, naar smaak
Verwarm de oven alvast voor op 180 graden.Verhit dan een grote koekenpan met wat vet op matig hoog vuur. Doe de de fijn gesnede knoflook, groene peper de ui en de tomaten puree in de pan bak het even door en hierna kan het gehakt erbij Als het gehakt bruin gaat worden kan de zout en peper naar smaak erbij. Snij nu de zij kant van de Ancho /Poblano doormidden en haal zoveel mogelijk van de zaden eruit. Leg ze dan op een ingevette bakplaat in de opgewarmde oven en bak ze 20-25 minuten, of tot ze beginnen te blisteren. Nu kan je de Ancho /Poblano vullen met de warme gehakt vulling.
Eet smakelijk westlandpeppers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten