woensdag 7 maart 2012

Madame jeanette aardappel salade

Madame jeanette aardappel salade

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout gaar,als ze afgekoeld zijn snij je ze in kleine blokjes of schijfjes. Kook in de tussentijd de eieren hard, en pel ze en maak hier ook weer schijfjes van. Snij ook een kleine ui fijn en een aantal zilveruitjes,meng dit met de aardappel blokjes.Nu doe je de mayonaise en de yoghurt samen met een klein scheutje azijn door de salade en meng het goed door. Als laatste gaat de fijn gesneden Madame jeanette peper met wat fijn gesneden bieslook door de salade. Garneer de salade met de ei schijfjes en strooi er wat paprikapoeder over. En klaar is deze pittige aardappel salade.



750 gr vastkokende aardappelen
2 eieren
1 kleine ui
1 eetlepel zilveruitjes
2 eetlepels geknipte bieslook
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels yoghurt
1 Madame jeanette peper
1 eetlepel azijn
zout naar eigen smaak
 
Eet smakelijk westlandpeppers
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen