vrijdag 1 november 2019

Keuringsdienst van Waarde langs bij Tortilleria Taiyari

Gisteravond ging de aflevering van Keuringsdienst van Waarde over de verschillen tussen nacho- en tortillachips. Nacho- en tortillachips van hetzelfde huismerk hebben dezelfde ingrediënten, maar nachochips is een stuk duurder. Dus gingen ze opzoek naar de verschillen tussen deze twee chips soorten. Deze zoektocht leiden de keuringsdienst van waarde naar Mexico én naar Tortilleria Taiyari. Tortilleria Taiyari was namelijk de eerste authentieke Mexicaanse tortilla bakkerij in Nederland. Zij maken tortilla's zoals de Mexicanen ze ook maken, namelijk van 100% mais en niet van maismeel, zoals alle tortilla's in de supermarkt. Zij nixtamaliseren hiervoor biologische en non-GMO mais en vermalen dit met vulkanische stenen tot vers deeg. Dit zorgt ervoor dat de tortillas een betere smaak en structuur hebben. Ook behouden ze door dit proces de natuurlijke voedingsstoffen die de mais bevat. De biologische mais tortilla’s zijn glutenvrij & vegan en bevatten geen conserveringsmiddelen of toevoegingen. Hierdoor zijn de tortillas ongeveer 14 tot 21 dagen houdbaar in de koeling. Het is dus echt een kwalitatief vers product in tegenstelling tot de lang houdbare tortillas van de supermarkt/groothandel. Doordat de tortilla's zijn gemaakt van 100% mais en niet van maismeel zijn ze een stuk gezonder en lekkerder! Wij zijn dan ook erg blij dat wij dit unieke en authentieke product in onze webshop verkopen. De tortilla's smaken heerlijke met onze verse Mexicaanse producten, zoals de Poblano, Jalapeño en Tomatillo. Hierdoor kun je alles vinden op onze webshop om heerlijke authentieke Mexicaanse gerechten te maken, zoals ze die ook echt in Mexico maken i.p.v veel Tex-Mex producten die je in de supermarkt vindt.

Nieuwsgierig naar de aflevering en wil je ook graag zien hoe de tortilla's gemaakt worden? Bekijk dan de aflevering hier --> https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/31-10-2019/KN_1709878

De tortilla's bestel je hier op onze webshop. Door de drukte na de aflevering zijn ze op dit moment uitverkocht, maar dinsdag/woensdag krijgen wij weer een nieuwe voorraad binnen!

https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/31-10-2019/KN_1709878

Geen opmerkingen:

Een reactie posten