maandag 28 oktober 2019

Pompoensoepfietsen voor m'n eten langs bij Westlandpeppers

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste editie van Pompoensoepfietsen. Marja van der Ende kwam met een groep sportieve fietsers langs voor een lekker pepertje die ze in de pompoensoep hebben verwerkt.

De fietstour ging door het Westland, Midden-Delfland, Delfgauw en Delft om alle ingrediënten voor een heerlijke pompoensoep bij elkaar te fietsen. Na een proeverij van een aantal van onze producten en wat informatie over de verschillende pepers die zij meekregen ging de groep weer verder fietsen voor de andere ingrediënten. Lijkt het je leuk om mee te fietsen en langs te komen bij ons bedrijf? Op vrijdag 15 november is de tweede editie. Meld je aan via onderstaande link! https://www.fietsenvoormijneten.nl/evenement/pompoensoepfietsen-15nov/


2 opmerkingen:

  1. GENEZEN VAN HERPES VIRUS EN KANKERS. Eva Lucas is mijn naam, ik ben hier om mijn getuigenis te geven van hoe ik genezen was van KANKER en HERPEN VIRUS. Ik dacht dat mijn leven is geëindigd vanwege de pijn die ik heb doorgemaakt. Ik bracht veel in het ziekenhuis door met medicijnen, ik was zo kapot, pas op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik door een getuigenis van een remedie tegen HERPES VIRUS met behulp van Dr.Amiso kruidengeneeskunde, eerst dacht ik het was een oplichterij en ik heb het verwaarloosd, de volgende dag kwam ik ook nog een getuigenis tegen van een man die genezen was van Kreeft en genitale Herpes, wat ik verrassend vond, dus besloot ik hem te proberen, ik nam contact op met de email vond ik op de getuigenis. Ik mailde Dr.Amiso en legde uit wat ik met hem doormaak, en hij stelde me een paar vragen en hij zei een ding dat ik nooit zal vergeten dat iemand die contact met hem opneemt altijd zijn of haar genezing krijgt in slechts drie weken nadat hij alles heeft gedaan vroeg, dus ik was altijd verbaasd dat ik dat van hem hoorde, dus ik deed alles wat hij vroeg om te doen en hij bereidde het kruidengeneesmiddel en stuurde het naar mij via een koeriersdienst die ik na twee weken ontving, hij schreef de inname van de medicijnen voor me, dus na drie weken was alle kracht die me overhield voordat ik terugging en ik werd heel sterk en gezond, deze ziekte doodde me bijna, dus ging ik naar het ziekenhuis voor de laatste test en de arts zei dat er geen spoor van is de ziekte in mij, ik was erg blij met de genezing van Dr.Amiso uit het oude deel van Afrika, bedankt meneer voor uw geweldige werk. Als je ook zijn hulp nodig hebt bij elke vorm van ziekten, kun je hem bereiken op (herbalisthome01@gmail.com) hij specialiseerde zich ook in genezen, LEVEN, BORST, HERSENEN EN NIERKANKER, DIVORCE, PIJNLIJKE MENSTRUATIE, VIRGINALE DROOGHEID AUTISME, ASTMA, TYPHOID , MEASLES, GONORRHEA, TUBERCULOSE, hij kan ook uw EX terugbrengen. Helemaal niets, huil niet meer. Dank aan Dr.Amiso, de geweldige tovenaar voor het redden van mijn leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo allemaal, ik ben Monica Jones, nou, ik wil gewoon niet beginnen oké, zo gaat het, ik werd gediagnosticeerd met GENITALE HERPES-ZIEKTEN en dus nam ik allerlei behandelingen, maar "TE ONZE KENNIS" heeft geen genezing dus op elke andere zocht ik er heel hard naar, maar kwam in teleurstelling terecht, totdat ik Dr. Agaga op internet ontmoette, geloofde ik het eerst niet, maar ik probeerde het en tot mijn verbazing na wat toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ben ik blij om te zeggen dat ik genezen ben van Genitale Herpes Ziekten, dus als ze andere zijn zoals ik of met een andere ziekte, dokter zegt dat deze niet te genezen zijn, raad ik aan om contact op te nemen met Dr. Agaga, ik geloof dat hij u kan helpen: agagasolutiontemple@gmail.com, bel of WhatsApp: + 2348052394128.

    BeantwoordenVerwijderen