zondag 19 juli 2015

Italiaanse peperonata met snack paprika's & tros pruimtomaten

Peperonata recepten zijn er in vele varianten, natuurlijk maken wij gebruik van lekkere frisse gemixte snack paprika's. Doe de olijfolie in een flinke koekenpan en zet het op matig hoog vuur. Hierna doe je de gesneden ui en in repen gesneden snack paprika's erin. Bak al roerend in 4 a 5 minuten de ui en snack paprika's gaar. Voeg nu de knoflook en een beetje zout, koriander en wat basilicum er aan toe. Als laatste kunnen de gesneden tros pruim tomaten erin, en bak je het al roerend een minuut of 5 nog door. Als laatste knijp je een beetje citroensap over het gerecht,en geniet van dit mediterraan gerecht in combinatie met wat plat Turks brood.




Nodig

olijfolie
Verpakking gemixte snack paprika's
1 grote ui
2 teentjes knoflook
1 eetlepel gedroogde koriander
6 a 9 pruimtomaten in door midden gesneden
Zout en peper naar smaak
1 eetlepel gedroogde basilicum (als kan verse)
Citroensap

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen