woensdag 18 februari 2015

Tomatillo & Chipotle Salsa Verde

Voor deze lekkere Tomatillo Salsa Verde nemen we ruim een pond tomatillo's en halen daar de husk/ schil vanaf. Snij ze hierna in wat grove stukken, samen met 1 verse jalapeno een paar teentjes knoflook, en wat stukjes chipotle ahumado. Doe dit in je koekenpan en bak alles al roerend in ruim 15 minuten gaar. Laat dit nu even afkoelen en doe het hierna in een hoge blender beker. Hier doe je ook flink wat koriander bij ( liefst vers en anders gedroogd ) en blender je het tot een gladde salsa. Afhankelijk hoe dun je de salsa wilt hebben voeg je er ook nog wat water bij. Als laatste eventueel een snufje zout en klaar is je Tomatillo & Chipotle Salsa Verde. Super lekker bij zelf gemaakte taco's of als dip bij een flinke schaal tortilla chips.


nodig

ruim een pond tomatillo
1 jalapeno
1 a 3 chipotle ahumado
bosje koriander
zout



Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen