woensdag 26 november 2014

Vegetarische Snack paprika's gevuld met rijst

Vegetarische Snack paprika's gevuld met rijst

lekkere Vegetarische snack paprika hapjes die zo gemaakt zijn. Verwarm eerst de oven voor op 200 graden,En leg de paprika's gelijkmatig op de bakplaat die bedekt is met aluminium folie.Bak ze zacht en licht gerimpeld maar zorg er voor dat ze niet verbranden,, laat ze hierna even afkoelen lang genoeg om ze weer te hanteren. Snij nu met een scherp mes uit iedere snack paprika een ovale gat (een soort van een kano),, de rest van de snack paprika's (inclusief de stengel) laat je intact. De stukjes paprika die je over houd snij je fijn om straks te gebruiken als vulling bij de rijst. Kook de Surinaamse rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ondertussen, meng je de olijf olie, schep mosterd en wat basilicum door elkaar en roer je dit mengsel in de rijst, voeg de over gebleven stukjes snack paprika erbij en breng het op smaak met zout en peper.Vul nu met een lepel de snack paprika's met het rijstmengsel, en plaats de snack paprika's nog even terug in de oven gedurende 3 minuten. Serveer deze lekkere Vegetarische snacks als alternatief voor de minder gezonde snacks...

Nodig voor dit recept

1 a 2 verpakkingen snack paprika's  
Surinaamse rijst
Olijfolie
mosterd
basilicum
Zout en peper, naar smaak


Eet smakelijk westlandpeppers



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen