woensdag 12 november 2014

Fusilli met rode snack paprika's en tomaat

Fusilli met rode snack paprika's en tomaat

Voor deze wat minder bekende pasta nemen we dit keer lekkere verse ingrediënten, in plaats van het bekende zakje voorgesneden groenten uit de supermarkt. Breng eerst water met wat zout aan de kook, en kook de pasta beet gaar. Verhit ondertussen wat olijfolie in een grote koekenpan en doe de in kleine stukjes gesneden tomaten en fijne reepjes rode snack paprika's erin.


Ook kan er wat zout en peper en een teentje knoflook bij. Verwarm ook een pot pasta saus waar je een hele flinke scheut van onze sweet chilli saus bij doet, Als laatste doe je de warme saus bij de reepjes snack paprika's en blokjes tomaat, en maak je een mooie schaal met deze lekkere pittige Italiaanse fusilli pasta schotel er mee op.

Nodig
Pak fusilli
Pot pasta saus
1 a 3 flinke tomaten
Aantal rode snack paprika's
Teentje knoflook
Matig zout & peper
Olijf olie
(Westlandpeppers) Flesje Sweet chilli sauce

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen