zondag 10 november 2013

Snackpaprika's met curry, tomaat en paksoi

Snackpaprika's met curry, tomaat en paksoi

Lekker makkelijk en snel te maken gerecht met een Indiaas style tintje eraan.Verwarm wat boter in een lage pan en doe de gesneden ui plus de stukjes kip erin.Voeg er flink wat curry poeder aan toe en meng het goed door elkaar. Als de kip stukjes bijna gaar zijn, doe je de stukjes tomaat, snackpaprika van westlandpeppers, en de in reepjes gesneden paksoi er ook erbij. Schep het geheel nog voor een aantal minuten door elkaar tot de groente gaar zijn. Je serveer dit Indiaas style recept natuurlijk met lekker veel rijst erbij. En wie dit recept een beetje ''pittiger'' wilt maken,, voegt er natuurlijk 1 of 2 gesneden rode pepers aan toe.


nodig

1 ui, gesneden
2-3 lepels curry poeder
1 of 2 verpakkingen snack paprika's
400 g kipfilet, in stukjes gesneden
3 grote tomaten
1 a 2 paksoi, in brede repen

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen