zondag 21 juli 2013

Pimientos de Padrón en serrano ham

Pimientos de Padrón en serrano ham

Zet een lage pan op het vuur met olie en verwarm het goed. Voeg de padron peppers van westlandpeppers en de stukken serrano ham toe en draai de pepers met een lepel steeds om samen met de serrano ham, totdat er blaren op beginnen te komen.Voeg nu de stukjes knoflook toe en laat het nog even doorbakken voor ongeveer 1 a 3 minuten. Leg de Pimientos de Padrón met de gebakken serrano ham nu op een aparte presenteerschaal, besprenkel het met wat zeezout en serveer het met de stukjes citroen. Om het helemaal af te maken is een mandje met stukjes stokbrood en een schaaltje met stukjes suikermeloen een must.

Ingrediënten:
60 ml olijf olie
30 a 40 pimientos de padron paprikatjes
60 gram dun gesneden serrano ham
2 teentjes knoflook, fijngesneden
(Zee)zout voor de smaak
Citroen, in 4 stukken gesneden

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen