donderdag 18 juli 2013

Fudges met Naga Jolokia

Fudges met Naga Jolokia

Lekker amerikaans deze fudges met naga jolokia's erin, verwarm eerst een grote steelpan op het vuur. Voeg dan de marshmallow crème(hier te koop), suiker, melk, boter en een snufje zout toe aan de pan. Breng het geheel aan het koken voor ongeveer 5 minuten. Roer in de tussentijd het geheel goed door elkaar.Verwijder de pan met de mix van het vuur en doe de chocolade snippers, stukjes naga jolokia’s van westlandpeppers en wat vanille extract bij de mix en roer het tot een geheel samen.Giet deze mix in een vierkanten glazen schaal of in een bak,en zet het in de koelkast voor ongeveer 3 uur totdat het een stevig geheel is geworden. Nu kan je mooie vierkanten ''fudges'' stukjes snijden, en je weekend gasten verrassen met deze gekke sweet/hot fudges....

nodig
1 a 2 Naga Jolokia’s
225 gram marshmallow crème
400 gram chocolade snippers
300 gram witte suiker
0,3 liter melk
50 gram boter
1 theelepel vanille extract
Snufje zout

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen