zondag 19 mei 2013

Jalapeños gevuld met ananas en kaas

Jalapeños gevuld met ananas en kaas

Om deze gevulde jalapeños te maken verwarm je eerst de oven op 180 graden C voor. Snij dan het bovenste gedeelte bij het steeltje van elke jalapeño eraf en de verwijder de zaadlijsten. Meng nu de roomkaas, de geraspte kaas, fijn gesneden bacon en 2 eetlepels fijn gesneden ananas door in een mengkom.Vul nu met een kleine lepel het mengsel in de jalapeños en druk het goed aan. Leg vervolgens de gevulde jalapeños op aluminium folie in de oven, of plaatst ze bij elkaar rechtop in een oven schaal. Verwarm ze voor ongeveer 30-45 minuten, belangrijk is dat de vulling goed heet moet zijn.Serveer de jalapeños als pittige warme snack op een gezellige avond met familie of vrienden.

ingrediënten:
12 verse Jalapeños
225 gr. roomkaas
170 gr geraspte kaas
2 eetlepels bacon, in stukjes
125 gr fijngehakte ananas op sap, lek de ananas uit en bewaar de sap

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen