zondag 3 juni 2012

Poblano/Ancho met roerbak ei

Poblano/Ancho met roerbak ei

Behalve dat de Poblano/Ancho paprika's van westlandpeppers heel geschikt zijn om te vullen,kun je ze ook gebruiken waar je een normalen paprika anders zou gebruiken.Dit recept met roerbak ei is daar een mooi voorbeeld van. Om te beginnen smelt je wat boter in een grote pan op matig vuur, voeg dan de ui knoflook en oregano toe tot de uien zacht zijn, dat is na ongeveer 3 minuten.Doe nu 2 fijn gesneden tomaten erbij samen met wat halfom gehakt en 1 in stukjes gesneden poblano. Een poblano heeft van zijn eigen al een wat pittige smaak, maar als je dat niet pittig genoeg vind kun je er ook nog een fijn gesneden rode peper aan toevoegen Roerbak nu in een andere pan een aantal eieren, als deze klaar zijn en het gehakt met de poblano erin ook mix je dit in de grootste pan door elkaar Doe er op het laatst ook wat plakken of geraspte jonge kaas door. Serveer het met wat geroosterd wit brood en klaar is je mexican style roerbakei

nodig

eieren
1 poblano/ancho 
knoflook
oregano
ui
gehakt
2 tomaten
geraspte kaas



Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen