dinsdag 3 mei 2011

Oranje snack paprika's goed voor je gezondheid

Oranje snack paprika's goed voor je gezondheidOranje snack paprika's bevatten veel vitamine C. Bovendien bevatten oranje snack paprika's ook veel vezels, die een positieve werking hebben op uw darmen. De oranje snack paprika's bevatten ook betacaroteen. Wanneer dit in je lichaam binnenkomt, wordt dit weer omgezet in vitamine A. En die vitamine A is weer goed voor je afweermechanisme en dus ook erg gezond. Verder zijn oranje snack paprika's ook nog is vetarm .
Oranje snack paprika's bevatten dus vele goede voedingsstoffen. Hierbij komt ook nog dat de oranje snack paprika's weinig calorieën bevatten en dus een gezond, calorie-arm, tussendoortje zijn . Je kunt dus gerust oranje snack paprika's eten op je werk,school, of tussendoor of net wanneer je er zin in heb . Het stopt het honger gevoel even en je eet een heel gezond product,en belangrijk het is zeker geen dikmaker.

De oranje snack paprika's van westlandpeppers zijn in
Nederland verkrijgbaar in tommies en in fred&ed verpakking

Eet / snack smakelijk

2 opmerkingen:

 1. Heeft iemand enig idee wat de naam kan zijn voor deze lekker snack paprika? Ik vond ze namelijk zo lekker dat ik de zaadjes van enkele bewaard had. Deze lente gezaaid en heb een overvloedige opkomst.

  Heb al veel mogen snacken :p.

  Maar het zou wel leuk zijn als ik de Latijnse naam van deze soort weet.

  U kan mij contacteren op manuel_trinidad@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De soorten die gebruikt worden voor de snackpaprikas zijn hybriden soorten en zijn gewoon capsicums .Als je ze zaait krijg je verschillende kleine paprikas door elkaar en deze zullen wel allemaal oranje zijn maar de vorm zal onderling verschillend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen