Begin alvast met de oven voor te verwarmen op 180gr. Plaats de Poblano's van westlandpeppers op een ingevette bak/oven plaat en zet deze in de oven. Draai vervolgens tussendoor de Poblanos een paar keer om zodat er op alle kanten blaren komen te zitten, dit doe je ongeveer voor 10 minuten. Haal nu de poblano’s met een keukendoek uit de oven en laat ze even liggen totdat ze wat afgekoeld zijn.Lepel nu de advocado’s uit,en schept dit in een kom en pureer het hierna met een staafmixer.Voeg nu ook wat koriander, stukjes ui en wat zout aan het gepureerde mengsel toe en meng het goed door elkaar heen met behulp van de staafmixer.Snij nu 1 aparte Poblano in kleine stukjes en doe dit zelfde met de 2 Jalapeños. Deze stukjes meng je door de Advocado mix die je net heb gepureerd.Snij nu de andere 4 Poblano peppers in de lengte doormidden en verwijder de zaad lijsten. Als laatste vul je de Poblanos met de advocado mix.Als je de poblano's nu iets te veel vind afgekoeld, zet je ze nog enkele minuten in de oven terug.Serveer het met wat nacho/tortilla chips met een pittige dipsaus.
5 poblano's
2 rijpe advocado’s
50 gram fijngesneden koriander
3 eetlepels fijn gesneden rode ui
snufje zout
2 Jalapeños
50 gram fijngesneden koriander
3 eetlepels fijn gesneden rode ui
snufje zout
2 Jalapeños
Eet smakelijk westlandpeppers