donderdag 19 december 2019

De vijf hete foodtrends voor 2020

Het einde van het jaar is al weer bijna in zicht, tijd om de traditionele lijstjes te bekijken.Wat zijn de trends volgens de internationale foodpress voor 2020. Veel media voorspellen dat Vega en de plantaardige vlees vervangers hun opmars blijven doorzetten. Ook een veel voorkomende trend die voorspelt wordt is die van de 'storytelling' de consument vind het steeds belangrijker om te weten hoe en op welke wijze zijn eten is gemaakt. We pikte een vijftal hete foodtrends er voor jullie uit die het komende jaar HOT zijn.


chili art by Westlandpeppers

Vijf  hot,, food trends voor 2020


Nashville hot chicken, je raad het al uit de United States waar altijd veel hottrends vandaan komen.
Gemarineerd in karnemelk en met een sloot aan hete pepers is deze Nashville hot chicken een opkomende trend.

West Afrika, alle typische producten uit deze regio zijn booming, genoemd worden onder andere ook de Moringa die we bij westlandpeppers telen maar natuurlijk ook pepers die een vast ingrediënt vormen van de keuken van West Afrika.

Niet alcoholische soft drinks vooral met crazy ingrediënten zoals, Pimento een soft drink gebaseerd op gember, tonic en natuurlijk hete pepers.

Gerookt, alle gerookte groente gaan in het nieuwe jaar van belang worden. Door de Vega trend en het ontbreken van vlees is men op zoek naar sterke smaken, en zeg nu zelf gerookte pepers mogen dan natuurlijk niet ontbreken.

Hawaiian Chili Pepper Water, we schreven er al eerder over maar het Hawaiian Chili Pepper Water is niet te stoppen en we gaan er in het komende jaar nog meer van horen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten