Het recept lees je hieronder ⬇️ & de pittige producten bestel je op onze webshop! 🌶️
Spicy Chocoladeletter
Ingrediënten
- 400g pure chocolade
- 1,5tl kaneel
- snufje zeezout of zeezoutvlokken
Bereiding
Smelt de pure chocolade au bain-marie. Dit doe je door een hittebestendige kom op een pan met een laagje water te zetten. Leg de chocolade in de kom en laat al roerend smelten. Roer voorzichtig, want er mag geen water in de chocolade komen.
Als de chocolade helemaal is gesmolten voeg je de Arbol chili flakes, kaneel en zeezout toe en roer goed.
Vul de chocoladeletter vorm met de gesmolten chocolade en strijk goed glad. Leg de vorm minimaal 1 tot 2 uur in de koelkast. Zodra de chocolade volledig is opgestijfd kun je de letter voorzichtig uit de vorm halen door hem tegen het aanrechtblad te tikken. De letter moet vanzelf loskomen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten