woensdag 8 december 2021

Speciaal voor de feestdagen onze Decemberbox

We hebben speciaal voor de feestdagen een Decemberbox samengesteld met onze Westlandpeppers producten. De Decemberbox is leuk om te geven én om te krijgen! Je vindt in het pakket speciale peper sokken en allerlei producten om een heerlijke Mexicaanse maaltijd te koken! Met onder andere de maistortilla’s van Taiayari, een Salsa Arbol naar recept van Westlandpeppers en verschillende gedroogde en verse pepers. Het perfecte cadeau om te geven of te vragen tijdens de feestdagen!

Klik hier om de decemberbox te bestellen!De Decemberbox bestaat uit:

– Peper sokken – Maat 36-40 of Maat 41-45

Update je garderobe met de peper sokken van Westlandpeppers. De sokken zijn zwart van kleur met oranje pepers en aan de onderkant Westlandpeppers. Ideaal om warm de kerstdagen door te komen en de show te stelen met deze pittige sokken! Kies voor het pakket met sokken maat 36-40 of maat 41-45.

– Gele maistortillas

De maistortilla’s van Taiyari zijn ambachtelijk bereid op traditionele Mexicaanse wijze. Gemaakt van genixtamaliseerde biologische en non-gmo gele maïs. (Oorsprong E.U.). De gele maïstortilla heeft een stevige textuur en heeft een sterkere smaak en geur.
De maistortilla’s zijn glutenvrij & vegan en bevatten geen conserveringsmiddelen of toevoegingen. Hierdoor zijn de tortillas ongeveer 7 tot 14 dagen houdbaar in de koeling. Er zitten 12 tortilla’s van 14cm in een verpakking.

– Salsa Arbol – 200ml

Salsa Arbol is een lekkere, frisse en licht pittige salsa. De salsa is gemaakt met verse tomatillo’s, gedroogde Chili de Arbol en Guajillo. Heerlijk voor bij taco’s, quesadilla’s, buritto’s, tostadas en natuurlijk om te dippen met nacho’s! De Tomatillo Arbol Salsa is gemaakt met verse en gedroogde ingrediënten met minimale toevoegingen, en is hierdoor rijk van smaak.

– Gedroogde Mexicaanse pepers – 40g

Een verpakkingen met verschillende gedroogde Mexicaanse pepers. De verpakking is gevuld met 1 Ancho peper, 2 Chipotle gedroogd en gerookt, 1 Pasilla, 1 Guajillo en 2 Arbol pepers. De gedroogde pepers zijn belangrijke ingrediënten in vele chilipoeders, salsa’s, sauzen, taco’s en andere mexicaanse gerechten. Zo zijn ze ook essentiele ingrediënten in vele Mexicaanse Moles.

– Verschillende verse pepers

Een verpakking met verschillende verse pepers uit het assortiment van Westlandpeppers, om uit te proberen en lekker mee te koken! De verpakking is gevuld met 1 rode en 1 groene spaanse peper, 2 Jalapeño’s, 1 Habanero en 1 Poblano.

Klik hier om de decemberbox te bestellen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten