woensdag 15 december 2021

You Rock - pittig bier van Brewery 22four

Brewery 22four is een Westlandse brouwerij met inmiddels 3 verschillende bieren, en de nieuwste editie is ''You Rock''. Dit biertje is ontstaan door een samenwerking tussen Brewery 22four en Westlandpeppers, onze Chili de Arbol is namelijk een belangrijk ingrediënt! Deze peper zorgt voor een mild kruidige smaak en samen met de zorgvuldig geselecteerde mouten, hop en kruiden resulteert dit in een perfect gebalanceerd bier, dat je wereld zal doen rocken!

You Rock is een tripel met Chile de Arbol, citroengras en gember, perfect in balans.

Een aantal maanden geleden kwamen Johan, Dennis en Rob van Brewery 22four langs bij ons met het idee om een peper bier te maken. Ze hadden een aantal testen en proeverijen gehouden, waaruit bleek dat een tripel in combinatie met de Chile de Arbol peper een bijzonder goeie combinatie is, die ze graag aan ons zouden willen laten proeven. Dat vonden wij natuurlijk hartstikke leuk, en waren meteen verkocht van het lekkere bier! 


Stijl: Belgisch Tripel
ABV: 9,3%
EBC: 11
IBU: 33

Bestel het gepeperde biertje ''You Rock'' online via www.brewery22four.com of ga langs bij een slijterij in het Westland, op de site staan de verkooppunten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten