vrijdag 20 oktober 2017

Morrisons supermarkt introduceert heetste met Naga Jolokia gemaakte curry

Als er weer is een product wordt geïntroduceerd met als titel de heetste.... komt het heel vaak uit de US. Maar dit keer is het echter de Engelse supermarkt keten Morrisons die een curry verpakking in het schap legt die om het voorzichtig te zeggen vrij explosief is. Deze ‘Volcanic Vindaloo’curry is namelijk met behulp van Naga Jolokia pepers op een vrij stevig heat level gebracht. Met de gebruikelijke waarschuwingen op de verpakking, die grote ketens eigen is,, namelijk niet geschikt voor jonge kinderen, zwangere en personen met een zwak hart. Zijn dit waarschuwingen die natuurlijk deze curry alleen maar aantrekkelijker maken om hem aan te schaffen. De ‘Volcanic Vindaloo’ is bij Morisons supermarkten door heel de UK ( tijdelijk) te koop voor maar £1.50.

foto credits Metro Uk
Het slimme is natuurlijk dat je zo als keten een ton aan publiciteit genereert. Morrisons stookt natuurlijk graag dit curry vuurtje op met de hashtag #volcanicvindaloo. En zoals je nu, na enkele dagen in het schap op internet en bv YouTube al kan zien werkt dit prima.


Trek gekregen in je eigen Naga Jolokia Curry.. bij Westlandpeppers vind je alle Naga Jolokia Producten hier in de webshop.Geen opmerkingen:

Een reactie posten