zondag 1 december 2013

Pittig dessert met serrano pepers,snackpaprika's en watermeloen

Pittig dessert met serrano pepers,snackpaprika's en watermeloen

Voor dit wat aparte koude dessert gebruiken we die ''andere'' bekende mexicaanse peper, namelijk de serrano. Deze wat smalle rode peper van ongv 10 cm lang is iets heter als de jalapeno peper en veel gebruikt in de mexicaanse keuken. Een peper waar westlandpeppers al 14 jaar geleden mee experimenteerde en nu weer is toegevoegd aan het grote assortiment van ons. Plaats om te beginnen de stukjes watermeloen in een grote kom, voeg de stukjes serrano pepers, het sap van de limoen, de tomaten, (wij gebruikte kumato tomaten voor hun geweldige kleur,,,)en de snackpaprika's toe aan de watermeloen en meng het goed door elkaar heen. Snij hierna de feta kaas nog in kleine stukjes (of gebruik fetakaas blokjes ) en strooi het over de rest heen. Laat het hierna nog even koud worden in de koelkast en serveer het dan. Heerlijk als dessert na een mexicaans getinte maaltijd.

Ingrediënten
½ - 1 watermeloen, gesneden in stukjes
2 Serrano pepers, zaadjes zoveel als mogelijk verwijderd en in hele kleine stukjes gesneden
3 a 4 (of zaadloze TASTYPEP) snackpaprika's
2 Tomaten
Het sap van 1 limoen
100 gram feta kaas

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie posten