dinsdag 1 september 2020

Theelers Kruidenthee van Nederlandse bodem

Theelers lanceert vandaag, op Duurzame Dinsdag, hun eerste product; een suikerspiegel balancerende kruidenthee! De kruidenthee komt volledig van Nederlandse bodem en heeft een gezonde twist. De thee is gemaakt van bromelia, basilicum, curry en laurier. De 4 verschillende kruiden zijn een selectie van 4 Nederlandse telers, waar de curry bladeren afkomstig zijn van ons.

Samenwerking
Theelers is een samenwerking tussen 4 Nederlandse telers die erachter zijn gekomen dat de combinatie van hun gewassen zo veel meer is dan de som van de onderdelen. Na een uitgebreid proces, testen en onderzoeken zijn we gekomen tot een melange die uniek is in alle mogelijke facetten. Het resultaat is een heerlijke comfortabele thee met de smaak én kracht van bromelia, basilicum, curry, laurier en een vleugje citroenverbena.

Deze tisane is een bewuste keus voor theedrinkers die een fris alternatief willen proberen. Zo is deze melange, hoewel het bestaat uit krachtige kruiden, erg gebalanceerd en prettig van smaak. Het heeft een frisse afdronk en is van nature cafeïnevrij. Niet alleen is deze kruidenblend erg lekker; dit oer-Hollands product heeft ook een positief verlagende werking op de suikerspiegel, de ingrediënten zorgen er namelijk voor dat deze gebalanceerd blijft.


Bestel de Theelers - Kruidenblend op onze webshop!Ingrediënten:
– Curry bladeren van Westlandpeppers
– Bromelia van Corn.Bak
– Laurier van Gova
– Basilicum van De Kruidenaer
& Citroenverbena

Vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen
Nederlandse herkomst van de laurier, basilicum, bromelia, curry bladeren en citroenverbena
100% natuurlijk
Klik hier voor meer informatie over de thee, de telers en de verschillende ingrediënten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten