vrijdag 9 april 2021

Mi Casa Peru - kookboek van Katinka Lansink Dodero bij Westlandpeppers

Mi Casa Peru is het nieuwe kookboek van Katinka Lansink Dodero, ook bekend als cevicheceviche. In het boek staan 80 recepten uit de Peruaanse keuken (waarvan een deel oud familierecepten) en vind je ook achtergrondverhalen, informatie over de herkomst van producten én tips om zelf met Nederlandse producten de smaak van Peru te creëren in je eigen keuken! Zoals de Aji Amarillo Paste, de gedroogde Aji Mirasol en Aji Panca die wij bij Westlandpeppers verkopen. Speciaal voor het boek hebben we een box samengesteld met deze producten, zodat je makkelijk de recepten uit het boek thuis kunt maken. Bestel de Mi Casa Peru Box met of zonder gesigneerd kookboek op onze webshop!


De Aji Amarillo Paste is ontwikkeld door Katinka en Bram Kloosterman, van Westlandpeppers. Samen hebben ze het recept met perfecte smaak en lange houdbaarheid zonder conserveringsmiddelen onder de knie gekregen. Gemaakt van verse Peruaanse pepers uit Nederland! De Aji Amarillo paste heb je nodig bij het maken van een aantal recepten uit het boek. 

Benieuwd hoe de Aji Amarillo Paste is gemaakt? Bekijk de video hieronder ⬇️ 
 

Met de Mi Casa Peru Box kan je meteen aan de slag om de kleurrijke gerechten, comfortfood en cocktails uit het boek eenvoudig thuis te bereiden. Maak bijvoorbeeld groene bierrijst met eend, jackfruitnacho’s met salsa en natuurlijk diverse variaties op de Peruaanse trots ceviche – en beleef Peru op zijn puurst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten