Klik hier om de Pimientos de Padron pepers te bestellen op onze webshop! Tijdelijk: van €7,00 nu voor €4,00 per kilo!
Ingredienten:
- 16 Pimientos de Padron pepers
- 1 el honing
- 150g geitenkaas
- 30g pijnboompitten
- olijfolie
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de pimientos en verwijder de zaden. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat.
Roer de geitenkaas los. Rist de blaadjes van de citroentijm. Meng de honing en de blaadjes citroentijm onder de geitenkaas. Kruid met peper en zout.
Vul de pimientos met de geitenkaas, bestrooi met de pijnboompitten en bedruppel met olijfolie. Gaar ze 5 tot 8 minuten in de oven. Werk af met extra citroentijm en serveer meteen.
Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de pimientos en verwijder de zaden. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat.
Roer de geitenkaas los. Rist de blaadjes van de citroentijm. Meng de honing en de blaadjes citroentijm onder de geitenkaas. Kruid met peper en zout.
Vul de pimientos met de geitenkaas, bestrooi met de pijnboompitten en bedruppel met olijfolie. Gaar ze 5 tot 8 minuten in de oven. Werk af met extra citroentijm en serveer meteen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten