Het blijft heerlijk wat men allemaal verzint om publiciteit te generen en zoals vaak kun je met pepers altijd wel wat verzinnen. Zo heeft dit keer een Indiaas restaurant in de UK deze kerst de aller heetste kerst kalkoen op het menu staan. Tony Uddin van het Dilshad restaurant serveert op eerste kerstdag deze super hete kalkoen waar maar liefst 20 verschillende pepers in verwerkt zijn ( persoonlijk geloof ik daar geen bal van maar goed,,). Ik denk persoonlijk dat een flinke hoeveelheid Naga Jolokia, en wat Carolina Reapers voor de echte heetheid van deze maffe kerst kalkoen zorgen. Ook weer heel Engels is dat je als je hem weet op te eten je een T-shirt en een 'certificaat' krijgt.
Maar het zal vast storm lopen aangezien Tony met deze bijzondere kerst kalkoen al de
Dailystar
heeft gehaald Alleen de volgende keer moet Tony een filter op het gasmasker draaien bij de fotoshoot, aangezien op deze manier het niet veel zal helpen,,,
|
foto credits dailystar.co.uk BPM MEDIA |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten