Deze met rijst gevulde snack paprika's zijn een lekker (vegetarisch) voorgerecht Dat je zeker is moet proberen. Zet om te beginnen de oven aan om hem voor te verwarmen op 200 graden En maak met een scherp mes van de paprika's een soort van ''bootjes'' door er een stukje uit te snijden. Bewaar deze stukjes en snij deze in kleine stukjes. Leg nu de paprika bootjes op een in gevette bakplaat en zet ze in de oven, lang genoeg tot ze zacht en licht gerimpeld worden. Dit zal na ongeveer 10 minuten zijn,, Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, en als dit klaar is doe je hier de over gebleven paprika stukjes doorheen. Plus wat peterselie een schep mosterd, en de geraspte kaas, gebruik wat olijfolie om het geheel goed door elkaar te mixen. Breng het op smaak met matig zout en peper. Nu schep je met een lepel de paprika bootjes vol met het rijst mengsel en plaats ze terug in de oven gedurende ongeveer 3 minuten tot de kaas begint te smelten. En klaar zijn je rijst gevulde snack paprika's
ingrediënten
2 verpakkingen snack paprika's (of zaadloze TASTYPEP)
1 verpakking rijst naar keuze
Olijfolie
1 theelepel mosterd
zak geraspte kaas
wat peterselie
Zout en peper naar smaak
2 verpakkingen snack paprika's (of zaadloze TASTYPEP)
1 verpakking rijst naar keuze
Olijfolie
1 theelepel mosterd
zak geraspte kaas
wat peterselie
Zout en peper naar smaak
Eet smakelijk westlandpeppers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten