Kook eerst de pasta in een grote pan.Voeg de in 3 stukken gesneden Poblano's van westlandpeppers toe in de pan waar de pasta aan het koken is. Kook de poblano net zo lang als je voor de pasta nodig heb. Laat het water van de pan eruit lopen en verwijder de Poblano stukken eruit. Zet de pan met de pasta even weg met het deksel erop. Gebruik nu een blender of staafmixer en pureer de poblano, ui, knoflook en room samen tot een geheel. Smelt wat boter in een kookpan op het vuur, en voeg de poblano mix toe en breng het op smaak met wat peper en zout. Kook dit voor ongeveer 5 minuten, en roer het hierna door de pan met de pasta en voeg als laatste de mozzarella kaas er aan toe,en laat dit nog even een paar minuten koken. En hierna is het gerecht klaar om geserveerd te worden. Ingrediënten:
1 pond ongekookte linguine (langwerpig soort pasta)
1 a 2 Ancho poblano zonder zaadjes en zaadlijsten
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 gesneden ui
1 verpakking geklopte room
2 eetlepels boter
Zout naar eigen smaak
Zwarte peper naar eigen smaak
4 ons mozzarella kaas
Eet smakelijk westlandpeppers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten