vrijdag 3 september 2021

Dag van de Peruaanse chilipepers

Elk jaar wordt op de eerste vrijdag van de maand september de 'Dag van de Peruaanse chilipepers' gevierd. Peru kenmerkt zich door een grote diversiteit aan inheemse chilipepers en deze chilipepers zijn dan ook basisproducten in de Peruaanse keuken. Bekende Peruaanse pepers die wij in ons assortiment hebben zijn de Aji Amarillo, gedroogde Aji Panca en Rocoto! De pepers zorgen voor een geweldige smaak en kleur aan de gerechten! 

Voor de gene die meer willen weten of geïnteresseerd zijn in de Peruaanse keuken, verkopen wij het Mi Casa Peru kookboek op onze webshop. In dit kookboek van Katinka Lansink Dodero staan 80 recepten uit de Peruaanse keuken (waarvan een deel oud familierecepten) en vind je ook achtergrondverhalen, informatie over de herkomst van producten én tips om zelf met Nederlandse producten de smaak van Peru te creëren in je eigen keuken!

Vanwege de 'Dag van de Peruaanse chilipepers' willen we de Peruaanse pepers in het zonnetje willen zetten en bestel je het hele weekend je een aantal Peruaanse pepers met korting op de webshop!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten