zondag 11 november 2018

Nieuwste hype in China, Sichuan Sundae ijs

De nieuwste hype ontstaan in de bekende peper,, provincie Sichuan in China de Sichuan Sundae een softijs in een beker met dit keer geen chocolade of aardbeien topping maar met een peperolie saus topping erop.

Deze zomer ontstaan in de regio Sichuan in China waar op de bekende chat app WeChat voor het eerst over dit nieuwste ijsje gesproken werd over een winkel in Chongqing. Razendsnel verspreide deze ijs hype zich naar ander zaken in Chengdu. Maar toen het een nieuws item werd op China Daily verspreide deze ijs hype zich nog sneller in deze regio volgens de Amerikaanse foodblogster Jenny Gao die nu via een indiegogo growdfunding de saus ook in Amerika wilt introduceren. Om ook Amerika aan deze Sichuan Sundae te krijgen.

foto credits @jennygao
Bekijk via de Chineese insight website Inktstone de video die hun maakte over deze nieuwste hype in China de Sichuan Sundae,,

klik op de afbeelding om de video op hun site te bekijken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten