Dit heb je nodig:
- 3 rode snackpaprika's
- 3 gele snackpaprika's
- 3 oranje snackpaprika's
- 20 gram rozijnen
- 1 eetlepel kaneel
- 200 gram suiker om licht bruine karamel mee te maken
- 4 plakjes bladerdeeg
Verwarm de oven voor op 180℃ graden. Haal de zaden uit de snackpaprika's en snij ze in smalle stroken. Maak met de 200g suiker de licht bruine karamel en giet dat in je tarte tatin vorm. Doe de snackpaprika's, rozijnen en kaneel in een kom en roer het goed door elkaar. Leg dit vervolgens op de karamel in je tarte tatin vorm, zorg ervoor dat je rechte lijnen maakt zodat het er straks mooi uit ziet. Druk het goed aan en plaats het bladerdeeg op het snackpaprika mengsel. Bak de tarte tatin in 25 minuten mooi goud bruin. Haal de tarte tatin uit de oven en draai hem om op een bord. Laat de tarte tatin even afkoelen en daarna is die klaar om opgegeten te worden!
En dit is het eindresultaat!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten