Lekker mediterraan gerecht waar we de spaanse Pimientos de Padrón met de turkse courgette combineren.
De turkse courgette verschilt vooral in uiterlijk van de gewone groene of gele courgette, dus mocht je er niet de hand op kunnen leggen is dat geen groot probleem. Kluts om te beginnen 2 a 3 eieren in een kom, voor je deze in een koekenpan giet. Bak beide kanten van het omelet goed op en doe als laatste wat geraspte kaas en wat zee zout op het omelet. Begin nu met het snijden van de Pimientos de Padrón en de turkse courgette in stukken, bak deze ook op in een koeken pan met olijf olie. Als de turkse courgette en de Padrón peppers gaar zijn bestrooi je deze met wat zee zout. Nu vul je het omelet met de gebakken Pimientos de Padrón en de turkse courgette en sla je het omelet dicht als het een soort wrap. Als je meerdere van dit soort wraps wilt maken bak je wat meer turkse courgette en Padrón peppers op en zet je dit op een laag vuur om zo meerdere omelet's te kunnen vullen.
Pimientos de Padrón evt bestellen in de shop van weslandpeppers
turkse courgette
doos eieren
zee zout
olijf olie
geraspte kaas
Eet smakelijk westlandpeppers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten