Pagina's

donderdag 16 juni 2011

Jalapeno cheddar kaas gevulde hamburgers

Jalapeno cheddar kaas gevulde hamburgers

ingrediƫnten

1 kg gehakt
100 gram cheddar kaas, gesneden in kleine blokjes
2 jalapenos, fijngesneden
zout en peper naar smaak
sla, tomaat en ui





Verwarm een koekenpan, besprenkel hem met olijfolie en bak de gesneden jalapenos tot ze zacht zijn. Laat ze daarna afkoelen. Combineer nu  het gehakt, cheddar kaas en de fijngesneden gebakken jalapenos. Vorm ze tot hamburgers , zout en peper toevoegen naar smaak
Leg nu de hamburgers in een koekenpan en bak ze tot de gewenste gaarheid. Deze hamburgers zijn het beste als ze medium gebakken zijn . Als ze langer gebakken worden gaat de cheddar kaas zweten, wat goed kan zijn als je van knapperige cheddar kaas houd . Je kan nu de hamburgers in een broodje doen ,met tomaat, ui en sla .


eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten