woensdag 15 juni 2011

gevulde snack paprikas met komkommer en Courgette


gevulde snack paprika's met komkommer en Courgette 
 
halve komkommer of 150 gr snack komkommers
kopje pijnboompitten
1 wortel, versneden
halve 
Courgette, versneden
eetlepel Tahini  (sesam pasta)

200gr snack paprika's




Versnijd de wortel, komkommer en Courgette gebruik een food processor met groot mes om de groenten nog fijner te krijgen  , voeg de pijnboompitten en de versnipperde groenten bij elkaar en voeg er 1 eetlepels tahini aan toe .

Snij nu de snack paprika's bij het steeltje af en haal de zaadlijsten er met een lepel uit. Dan schep je ongeveer 2 eetlepels van het mengsel in elke snack paprika.
Leg de snack paprika's op een vel bakfolie op de bakplaat. Verwarm de oven op 180 graden en verwarm de snack paprika's gedurende 30 minuten.
Je kunt de gevulde snack paprika's serveren met een dikke plak volkoren brood belegd met knoflook en boter .
 
 
eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten