Pagina's

donderdag 7 juni 2012

IJsbergsla wrap met rode peper

IJsbergsla wrap met rode peper

Lekker zomers recept dat snel is te maken, en in plaats van de normalen wrap gebruiken we nu een blad van een krop IJsbergsla als wrap.Haal 2 a 3 grote bladeren van de krop ijsbergsla en spoel deze even af onder de kraan. Nu leg je eerst wat plakjes kip file af plakjes ham op het blad. Snij nu een paar schijfjes komkommer en snij ook een paar bosuitjes fijn. Bedek hier de kip file of ham mee, doe nu de ook de stukjes rode peper met een paar theelepels houmous erop.Als laatste gaan er nog wat fijn gesneden stukjes kip file of ham er boven op. Vouw nu de wraps dicht en doe er eventueel een prikker door,en klaar is je zomerse wrap.

nodig
2 grote slablaadjes van ijsbergsla
100 gram kip file of ham
1/3 komkommer in plakjes
een halve rode peper
6 a 8 theelepels houmous
paar bosuitjes

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten