Pagina's

zondag 16 oktober 2011

Gazpacho met rode peper

Gazpacho met rode peper

Voor deze gazpacho is de staafmixer uw beste vriend , omdat eigenlijk alle ingrediënten gepureerd worden .Begin met de tomaten te pureren met de staafmixer hierna voeg je dit in een flinke schaal samen met de olie en azijn.Hierna kunnen de grof gesneden paprika , komkommer, knoflook, ui, zout en rode peper,en de stukjes wit brood erbij. Probeer wel de meeste zaadjes van de peper en de paprika er uit te halen ,en de komkommer te schillen .Dit alles weer pureren tot een glad geheel en klaar is uw koude gazpacho . Lekker met wat stokbrood ,stukjes piel de sapo watermeloen en de tapas Pimientos de Padrón paprikatjes  van westlandpeppers .

wat heb je erbij nodig voor een gazpacho voor 2 personen
500 gr tomaten
1 rode peper
1 rode paprika
1 teentje knoflook
1/2 komkommer
1/4 ui
2 witte boterhammen
1/2 kopje olijfolie 
2 el azijn
zout naar smaak

eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten