Pagina's

donderdag 22 september 2011

Pittige olijventapenade

Pittige olijventapenade

Je heb het vast wel is in een restaurant gekregen als voorafje met het bekende stokbrood mandje.
Dat je het erg snel zelf kan maken is misschien een reden om het is te proberen, je hebt er maar een paar
ingrediĆ«nten bij nodig . Natuurlijk 1 of 2  groene pepers bij voorkeur die van westlandpeppers. En voldoende groene olijven zonder pitten een paar teentjes knoflook, olijfolie, en zout naar smaak . Je pureer de pepers olijven en de knoflook tot een niet te fijn mengsel en voegt eventueel wat zout toe de olijfolie is om het geheel wat smuiger en smeerbaar te maken. Met een staafmixer gaat het het makkelijkst maar kijk uit dat het niet te fijn word, En natuurlijk serveer je dit met wat stokbrood olijven en wat andere kleine hapjes zoals blokjes oude kaas .

eet smakelijk westlandpeppers

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten