Pagina's

zaterdag 27 augustus 2011

Spaghetti en Spaanse pepers

Spaghetti  en Spaanse pepers

Om de spaghetti een andere taste te geven kan je dit recept is proberen, je kunt naar gelang je smaak voor pittig de groene peper of de rode pepers gebruiken.Zoals iedereen weet is de groene peper wat minder heet als de rode

Je kook de spaghetti met wat zout, verwarm het in een ruime pan je kunt ondertussen de olijfolie en de gesneden  knoflook in een steelpan doen en verwarmen . Nu doe je daar de in kleine schijfjes gesneden Spaanse peper er bij .Dan doe je de spaghetti in een schaal en schep hier het mengsel van olie, knoflook en Spaanse peper door.Je kan gerust nog nu een kant en klare pot spaghetti sauce er bij doen als je dit altijd gewend bent . Bestrooi hierna tenslotte de spaghetti met wat peterselie en wat strooikaas . En je heb een heerlijke en ook makkelijke Spaghetti maaltijd gemaakt .

nodig voor dit recept
300 gr spaghetti
3 rode of groene pepers
zout naar smaak
strooikaas
peterselie
een paar teentjes knoflook
olijfolie
eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten