woensdag 17 oktober 2012

Charlys gevuld met roomkaas en perzik


Charlys gevuld met roomkaas en perzik

Verwarm alvast je oven voor op ongeveer 180 graden,en begin dan de charlys van westlandpeppers over de helft door midden te snijden. Verwijder de zaden uit de door de helft gesneden charlys met de punt van je mes. In een kleine kom doe je de fijn gesneden stukjes perzik mengen door de roomkaas. Als de roomkaas en de perzik goed gemengd  zijn schep je met een smalle lepel de charly helften vol met de perzik roomkaas. Hierna leg de charly paprika's met het perzik roomkaas mengsel  op een bakplaat bekleed met aluminium folie. En bak je ze klaar in de voorverwarmde oven gedurende 15 tot 20 minuten. Ook heel lekker deze van oorsprong uit Turkije komende zoete punt charlys in stukken gesneden op een zaterdagavond met vrienden,

nodig
8 charly punt paprika's
pakje roomkaas
100 gr fijn gesneden perzik (uit blik of vers)

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen