Vandaag Wim Ballieu van Balls & Glory met een camera ploeg van 24 kitchen op bezoek gehad bij Westlandpeppers.
Wim was op zoek naar hete pepers die bij zijn recept voor steak tartaar pasten, en voor pepers ben je natuurlijk bij ons aan het juiste adres. De Belgische camera ploeg improviseerde er samen met Wim op los, maar het resultaat kan ik vertellen gaat erg gaaf worden. Zo hebben we zelfs pepers geoogst, (Wim bleek een natuur talent te wezen) en de nodige meters over het pad heen en weer gelopen. Want ja zo'n camera crew ziet altijd wel een rede om de opname een keer of 3 over te doen. Tussen de bedrijven door gemerkt dat de passie voor food bij Wim al vroeg aanwezig was door zijn jeugd, en het bedrijf van zijn ouders. Wie daar is meer over wilt weten kan deze Engels talige TEDx Talks Roermond is bekijken waar Wim dat mooi verwoord. Die beroemde gehakt ballen van Wim kan je nuttigen bij 1 van zijn restaurants ( er is er zelfs 1 in Eindhoven) of door de Balls & Glory foodtruck op je evenement te laten komen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten