Nog niet overal te vinden de zaadloze TASTYPEP snackpaprika's van westlandpeppers, maar eenmaal gevonden kan je deze heerlijke gevulde snackpaprika's maken. Begin eerst de met het afhalen van de steel van de TASTYPEP paprika's, doordat er geen zaad meer in zit ben je nu gelijk klaar. Doe ze nu even in een oven op 180 graden en besprenkel ze met wat olijfolie. Maak nu de vulling van de snackpaprika's door de roomkaas in een schaal te doen en hierin de gesneden rode ui, teentje knoflook en wat koriander door heen te mengen. Snij nu een krop ijsbergsla fijn en legt dit op een ruime schaal, besprenkel het met wat citroensap, en legt de op de elektrische grill plaat gegrilde schijfjes gele courgette er decoratief op. Als de snackpaprika's na een minuut of 10 gaar zijn haal je ze uit de oven en vul je ze met een smalle lepel met de roomkaasmix. Leg nu de gevulde TASTYPEP snackpaprika's op het ''bed'' van ijsbergsla en gegrilde gele courgette, lekkere frisse combinatie om met wat gebakken aardappeltjes van te genieten.
nodig
TASTYPEP snackpaprika's
roomkaas
gekruid zout
1 teentje knoflook fijngesneden
1 rode ui, fijngehakt
olijfolie
krop ijsbergsla
citroen sap
eetlepel koriander
gele courgette
Eet smakelijk westlandpeppers
Flatz,, het eerste fatsoenlijke gerecht van de pepermannen,, gefeliciteerd en doorpakken nu!!
BeantwoordenVerwijderenBedankt, heeeeeeel misschien maken we er nog 1,,
Verwijderen