Pimientos de Padrón gevuld met tetilla kaas
Meng knoflook en wat zout in een kom met een stamper of met de achterkant van je lepel .Klop het eigeel van 2 eieren, samen met 3 eetlepels water, citroensap en mosterd.Doe deze mix in een kleine pan en laat het een beetje sudderen. Blijf wel voortdurend kloppen zodat de mix wat indikt en roer nu ook wat olie door de gemixte ingrediënten. Verwijder nu de pan van het vuur en laat de saus staan. Breng het eventueel op smaak met wat peper en zout.Snijd nu de
Pimientos de Padrón van westlandpeppers door de lengte door, en snij ook de spaanse tetilla kaas in rechthoekige stukken zodat ze in de padron passen. Doe nu 1 stukje van de kaas in elke padron en druk het goed aan. Verhit nu 1 eetlepel olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Plaats hierin de gevulde padron en bak de padron totdat er blaren op komen en totdat de kaas smelt. Doe nu de padron op een schaal en serveer het met de saus en wat geroosterd brood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten