zondag 18 november 2012

Snackpaprika's met gehakt, jalapeno vulling

Snackpaprika's met gehakt, jalapeno vulling

Houd je van pittig eten? Misschien zijn dan deze gevulde snackpaprika’s Mexican style met jalapeno’s en mexicaanse kruiden wel wat voor jou.

Wat heb je nodig:

5 snackpaprika’s 
200 gram runder gehakt
1 Jalapeno
Pittige Gehakt Kruiden (bijvoorbeeld Mexicaanse Kruiden)
Geraspte Kaas

Bereiding:

Was de snackpaprika’s eerst en snijd daarna de koppen van de paprika’s er af, voor de sier kan je deze bewaren en er later weer opzetten. Als je de kopjes er hebt afgesneden verwijder je de zaden en zaadlijsten van de paprika’s. Pak nu een braadpan en voeg nu de jalapeno in stukjes gesneden met de Mexicaanse kruiden toe en begin met het braden van het gehakt. Als je klaar bent met het braden van het gehakt, leg je het gehakt in een grote kom. Je kan eventueel ook wat zout en peper toevoegen voor wat extra smaak. Als je dit hebt gedaan roer je het mengsel nog is goed door elkaar.Begin nu met het vullen van de paprika’s, duw het gehakt een klein beetje in zodat je de paprika extra goed kan vullen. Als je paprika’s zijn gevuld strooi je wat geraspte kaas over de top van de gevulde paprika’s. Leg daarna het kopje van de paprika’s weer terug op de paprika’s. Verwarm nu de oven naar 200 graden Celsius en als je oven op temperatuur is doe je de paprika’s in een oven schaal, probeer ze zo rechtop als mogelijk in de oven schaal te zetten.Na ongeveer 20 minuten zijn je gevulde snackpaprika's met gehakt, jalapeno vulling klaar.

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten