|
piquillo paprika's in de kas van westlandpeppers |
Bij westlandpeppers telen we dit jaar voor het eerst de spaanse tapas paprika de
piquillo deze diep rode niet al te grote punt paprika heeft een aparte smaak. De piquillo combineerd zoet met een echte ''paprika'' smaak aan het eind. Dit maakt dat de piquillo daarmee zeer goed te combineren is met vlees, om te vullen, en op BV de gril. Met dit recept gaan we de piquillos vullen met geitenkaas.Leg een aantal uitgeholde piquillo paprika's op een licht ingevette contact gril en warm ze op deze manier op. Meng de geitenkaas, gesneden zilver uitjes, en de munt in een kom. Doe wat sap van een citroen bij het geitenkaas mengsel en meng het goed door elkaar.Met behulp van een kleine lepel vul je elke paprika met ongeveer 2 eetlepels van het geitenkaas mengsel. Als garnering gebruik je wat zilver uitjes en olijven en droge spaanse worst.
nodig
geitenkaas
potje zilver uitjes
100gr grof gehakte verse munt
Piquillo paprika's
1 citroen
eet smakelijk
westlandpeppers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten