donderdag 25 juni 2020

Lekker barbecueën met Westlandpeppers producten

Met het super lekkere weer deze week en hopelijk de rest van de zomer, zijn er veel mensen aan het barbecueën. En wij bij Westlandpeppers natuurlijk ook! Je kan standaard gemarineerd vlees gebruiken, maar het is nog lekkerder om zelf je vlees en groentes op smaak te maken. 

BBQ Rub

Zo hebben we een heerlijke zoet en licht pittige BBQ rub in ons assortiment. Met deze BBQ rub krijg je de lekkerste stukken vlees van de barbecue. De rub is gemaakt naar een speciaal Westlandpeppers recept met onze eigen paprika en peper poeder in combinatie met zout en bruine suiker. Het resultaat is een licht pittige, zoete kruidenmix die ideaal is om een stuk vlees te marineren of om je pulled pork/chicken op smaak te brengen. Klik hier om de BBQ rub te bestellen.

Smoked Chipotle Rub

Voor een pittiger en rokerige rub hebben we de Smoked Chipotle Rub. De Smoked Chipotle Rub is gemaakt van vermalen gedroogde en gerookte chipotles. Dit is een ‘single origin’ poeder en bevat geen andere toevoegingen of kleurstoffen. De chipotle poeder heeft een pittige, zoete en rokerige geur en smaak. Maak de lekkerste sauzen, marinades en kruidenmixen met de Smoked Chipotle Rub. Klik hier om de Smoked Chipotle Rub te bestellen.


Naast de rubs en kruiden hebben we ook verse producten die perfect zijn voor de barbecue! 
Zo zijn de Pimientos de Padron & Shishito pepers lekker met wat olijfolie en zout gegrild op de barbecue. Maar ook de snackpaprika's, Poblano's, Corno di Toro & Shakira zijn heerlijke paprika die je kunt grillen op de barbecue. Alle producten bestel je op onze webshop

Bestel de producten hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten