vrijdag 21 juni 2019

Bij Westlandpeppers hebben we alles om lekkere taco's te maken!

Nieuw in onze webshop: Taco houders én een Taco pakket!
Taco's zijn kleine, gevouwen tortilla's die gevuld kunnen worden met de lekkerste ingredienten. Het taco pakket bevat allemaal verse Westlandpeppers producten om 12 lekkere taco's op tafel te zetten! Genoeg voor ongeveer 3/4 personen, maar kan ook gegeten worden als lunch of snack.

Het taco pakket bestaat uit:
- 12 bio mais tortilla's geel
- 1 flesje gele sriracha saus
- 500gr gele snackpaprika's
- 1 poblano
- 1 tomatillo
- 1 jalapeño

Zelf toevoegen:
- olijfolie
- peper, zout & kruiden
- 1 teentje knoflook
- 1 (rode) ui
eventueel kip, gehakt of andere groentes naar keuze

Recept:
Snij de jalapeño, knoflook en ui fijn en de snackpaprika's, poblano en eventueel de andere groentes/kip in stukjes. Verhit een pan met olijfolie en bak de jalapeño, knoflook tot de ui goudbruin is. (Voeg eventueel de kip/gehakt toe en bak dit tot het gaar is.) Voeg de snackpaprika's, poblano en eventueel andere groentes toe en bak dit voor ongeveer 3 minuten op heet vuur. Voeg een grote scheut gele sriracha saus, peper, zout en kruiden naar smaak toe en laat dit al roerend nog 2 minuten op middelhoog vuur staan. Verwarm de tortilla's 15 seconden om en om in een koekenpan zonder olie of boter, tot ze licht beginnen te kleuren. Vul de tortilla's met het mengsel en de tortilla's zijn klaar!

Klik hier voor de taco houder die ook op de foto's te zien is. Klik hier voor verse gele of blauwe biologische mais tortilla's.

Bestel alle mexicaanse producten op onze webshop! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten