vrijdag 28 december 2018

Tekentalent bij westlandpeppers tijdens onze teeltwisseling

Bij Westlandpeppers werken een groot aantal mensen, zowel vast als op tijdelijk basis. Eén van die mensen die geregeld bij Westlandpeppers werkt is Grzegorz Sikorski, Grzegorz is afkomstig uit Polen en is behalve werkzaam bij ons ook nog reservist in het Poolse leger. En hij gaat dus ook geregeld terug naar Polen voor militaire training. Nu blijkt dat Grzegorz behalve militaire skils ook teken skils heeft. En zo kregen we afgelopen week een paar hele toffe tekeningen onder ogen kregen die we met jullie willen delen. Op de eerste tekening is Pavel te zien, ook al een tijdje bij ons werkzaam en in deze periode van de start van de nieuwe teelt veelvuldig te vinden op een elektrische kar met daarachter een treintje met karren vol met peper en paprika planten.


Op tekening twee is Henk Boekestijn te zien die in deze periode van drukte rond de start van het nieuwe teelt seizoen geregeld op zijn 'privé' tuinfiets is te vinden om iedereen bij de les te houden,,,
Nu denken jullie natuurlijk die tuinder heeft toch niet echt een privé tuinfiets met een bordje 'Henk' erop we zullen maar vast verklappen dat is echt zo,, Zo'n personal fiets garandeert vooral dat niemand het in ze hoofd haalt om die fiets even te gebruiken om naar de wc te fietsen, en dat is weer makkelijk voor Henk, hij vindt zijn fiets altijd terug waar hij hem heeft neer gezet.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten