dinsdag 2 januari 2018

De laatste peper en food trends voor 2018

Zoals ieder jaar staan rond de jaarwisseling in alle media de nodige lijstjes met personen of trends die heel erg in of juist heel erg uit zijn. Gelukkig voor Westlandpeppers staat pittig voedsel en pepers al jaren in de lijstjes als heel erg in !  en hoeven we ons dus nog geen zorgen te maken.

Het van origine Amerikaanse bedrijf Kalsec dat actief is in grondstoffen voor de food industrie komt zelfs met een heus E book waar in BV te lezen valt dat 90% van de Amerikaanse consumenten heet voedsel lekker vind en in Europa dat percentage ook al 80% is. Dit verklaart dus de groeiende consumptie van pepers op de Noord Europese markt.

Een ander platform namelijk Pinterest, zit westlandpeppers ook op,, komt ook met een lijstje met foodtrends. En ook deze is interessant omdat het zoek gegevens van grote aantallen echte mensen betreft. Hier kunnen we bv lezen dat zoet-hete Marokkaanse gerechten en de Koreaanse chilipasta gochujang heel erg hot zijn in 2018.Kortom 2018 belooft weer een mooi en pittig jaar te worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten